Nå er det jul igjen, og vi håper du gleder deg like mye som det vi gjør. Nå har du fått årets julekalender som du kan kose deg med hver dag i adventstiden. På baksiden av kalenderen er det et bilde som ikke er helt ferdig enda, det håper vi vi du kan gjøre noe med i løpet av desember.

Hiv O´hoi og god jul!

Julekonkurranse 2023

Sky, Travel, Font

I konvolutten finner du nemlig et ark med klistremerker. Disse hører til kalenderen. I hver luke vil du finne noe informasjon om et av figurene på klistremerkene. Den dagen du åpner en luke med f.eks. informasjon om en krabbe, så skal du klistre krabbe-klistremerket på bildet på baksiden av kalenderen. Når du har åpnet alle lukene og klistret på alle 24 klistremerkene, vil baksiden av kalenderen være et fint bilde som du kan henge opp.

Julekonkurranse 2023

Vi har veldig lyst til å se de fine bildene dere lager, og håper dere har lyst til å sende oss bilde av mesterverket underveis i desember, eller når det er helt ferdig. Vi trekker to vinnere av Elias brettspillpakke + Devold ullsett (lue + votter)

Konkurransen:

Baby & toddler clothing, Baseball cap, Outerwear, Textile, Sleeve, Hat, Font, Jersey, Headgear
Sleeve, Font

1: Ta et bilde av barnet som fester klistremerkene på kalenderen, eller holder det ferdige bildet opp mot kameraet slik at vi kan se hvor fint det har blitt. Om ønskelig så kan du godt ta et bilde av bare bildet med klistremerkene, hvis du ikke ønsker å poste bildet av barnet på sosiale medier.

2: Post bildet på instagram og tagg bildet med #eliasjul2023

.

Vi trekker vinneren 10.januar, og kontakter vinnerne etter trekningen for å avtale hvilken farge dere ønsker på Devold ulsettet.

Slik gjør du:

Lykke til!

Facial expression, Automotive lighting, White, Orange, Rectangle, Yellow, Red, Line, Font